Helgen i Göteborg



Är hemma nu från en underbar helg i Gbg! Det har varit riktigt trevligt att träffa konvertitera från b.la Sthlm,Kalmar och Gbg,bilresan ner gick jättebra,sov som en stock ett par timmar vi åkte från sthlm kl:7 och var framma vid 13 tiden,då blev det raka vägen till Liseberg och gissa vem som njöt då? Jo jaaaaaaag,älskar att åka karuseller,diggade Balder skarpt samt "gungnorna",de gungar verkligen i 180 så det känns som magen skall tippa ut *skratt*,det var så kul att vi var flera som gillar att åka,annars brukar det vara jag som får åka själv de "värsting karusellerna" hahaha,goa N höll mig sällskap efter att de andra åkte hem men vi fortsatte att åka på och körde Balder en extra gång samt uppsvinget och höjdskräcken (typ fritt fall) och tyckte att det var såååå kul,kunde ha lugnt åkt mer men Liseberg stängde dock kl:23 så då var det bara att bege sig hem till H där några av de andra satt uppe när vi drällde in 00.30 på natten,vi pratade och åt nattmackor o hade det mysmysigt *ler*

Dagen efter blev det universeum (typ Tom Tits i S-tälje) för några av tjejerna med barn,jag själv skippade det och promenerade runt i stan och kollade läget,allt var dock stängt eftersom det var midsommardagen,fick i allafall tag på batterier och en läsk,gick sedan tillbax och satte mig o väntade på de andra. Tycker Göteborg är en jättefin stad!
Efter universeum så åkte vi hem till H och förberedde maten till grillfesten,det blev en smarrig pastasallad med tonfisk,på grillen blev det kycklingkorv,kycklingfilet och nötköttbitar MUMS! Vi blev väl sammanlagt en 25 pers under kvällen och det var så kul att träffa alla,de flesta har man ju haft nätkontakter med ett par år men nu var det första gången man träffades live! Efter att de flesta gått hem på kvällen så stannade vi som bodde hos H uppe och pratade in på småtimmarna om allt mellan himmel o jord.

På söndagen åkte vi hem vid 12 och de som stannade kvar åkte in till stan för att shoppa,missade tyvärr shoppingen men min goa väninna A tyckte att det var väl lika bra *skratt*annars hade jag nog shoppat lös ordentligt,hahaha.
Bilresan hem gick bra och var väl hemma vid kl:18,duschade och somnade en stund på soffan efter en mycket givande och trevlig helg,vill tacka H för att hon anordnade denna träff och tog emot oss gäster i sitt hem,hoppas vi ses snart igen!!!!

Kramisen.

Kommentarer
Postat av: Sis

ja Göteborg är en trevlig stad den är så mysig! Det verkar ha varit fullt upp där borta.

2008-06-24 @ 17:24:51
URL: http://www.hijabnow.com/webshop/
Postat av: UmmJamila

Masha Allah va kul det låter. Kramen och bananen.

2008-06-24 @ 18:51:55
URL: http://ummjamila.bloggagratis.se/
Postat av: Anonym

Ja tack har haft fullt upp med en massa trevliga systrar,alhamdulillah!



Hihi kramen o bananen tillbax!

2008-06-24 @ 20:26:07
Postat av: Johanna

hoppas vi ses snart igen insh allah.

2008-07-03 @ 17:02:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0