Mysig helg


 
Igår,lördag var vi på "bebisfest" hos en go tjej som fått en liten flicka som är söööt som socker! Hade det mycket trevligt och njöt av god mat och gott sällskap,morotskakan var så god att jag föråt mig på den *skratt*.
Idag,söndag tog jag och min goa väninna M en promenad på kvällen,älskar sommarkvällar det är nåt speciellt med dem,solen ligger lixom så vackert över världen och luften känns klar. Vi gick förbi en relativt nybyggd moske men den var inte öppen tyvärr,åh den är så fin,ser verkligen ut som en moske skall göra med minaret,färgade mosaikplattor på väggarna på utsidan,det gulligaste av allt var den lilla marmorplatsen vid trapporna,speciellt byggd för att man skall göra tvagningen(wudu)utomhus. Kikade in genom fönstret och det var sååå fint inuti,hoppas kunna få tid att gå in där en dag när det är öppet!

Tycker detta är så vackert:

"Ordet ash-Shams (solen) är femenint, och al-qamar (månen) är maskulint. Solen bränner sig själv för att ge ljus och liv till allting runt om kring, och månen är muneer, vilket betyder att den reflekterar ljuset. Den har inte ljus inom sig själv; den utstrålar solens glans (ljus strålar). Så när vi som män skiner, så reflekterar vi egentligen det ärorika ljuset som kommer från våra kvinnor. Må Allah subhanahu wa ta'ala vara nöjd med dem."

Nu skall jag sova,god natt sov gott.

Kramisen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0